FANDOM


Black Mesa is een zeer gevaarlijke terroristen groep in The UC. Black Mesa heeft in het verleden zeer veel gevaarlijke aanvallen uitgevoerd op The UC maar is nog net op tijd gestopt. Black Mesa gaat te werk door het plaatsen van TNT op gebouwen en het plaatsen van bedreigingen, ook is bekend dat Black Mesa een ontzettende haat heeft aan Aperture Science. Van de leden van Black Mesa is niets bekend. Wel bleek na een rechtszaak omdat dronkedinkie verdacht werd van de leider van Black Mesa te zijn dat er blijkbaar in The UC iemand zou zijn onder de naam Mohammed_Bin_Laden, later werden in Islamabad mogelijke bunkers gevonden waaruit bleek dat Mohammed_Bin_Laden de leider moet zijn van Black Mesa. Van Black Mesa is al zeer lange tijd niets gehoord.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.